Co je Steviolin

 

Přírodní sladidlo Steviolin potěší všechny příznivce zdravého životního stylu. Chcete udělat více pro své zdraví? Rádi byste shodili přebytečné kilogramy a opět se ve svém těle cítili dobře? Nebo trpíte cukrovkou a nemůžete si dovolit příliš sladit? Pak je sladidlo Steviolin určeno přímo pro vaše potřeby.

Přírodní sladidlo pro každého

Co je SteviolinSteviolin je nízkokalorické přírodní sladidlo, se kterým přijmete opravdu jen zanedbatelné množství energie. Zároveň má velmi vysokou sladivost – až 300x vyšší než cukr. Je dostupné ve formě prášku, v tabletách i jako kapky. Využití Steviolinu v kuchyni je opravdu rozmanité. Hodí se na vaření i pečení, do jídel i nápojů.

Steviolin představuje českou značku přírodních sladidel se stévií. Tato bylinka je opravdu zázračná a pojí se s ní mnoho pozitivních účinků. Sladidla Steviolin jsou převážně na bázi steviol-glykosidů a mohou kombinovat i další nízkoenergetická sladidla, jako je třeba Erythritol (Steviolin Eri) a Xylitol (Steviolin Xili).

Vynikají svou přirozenou chutí, která vás o nic neochudí a dokáží spolehlivě nahradit cukr, med, různé přírodní sirupy nebo i náhradní sladidla. Steviolin je výhodný také z finančního hlediska. Přesvědčí vás vynikající poměr jeho ceny a kvality v porovnání s konkurenčními produkty.

 

 

 

7 výhod Steviolinu

  • Přírodní původ – Sladidlo obsahuje stévii sladkou a je tedy na 100 % přírodního původu – bez konzervantů, barviv či jiných přidaných látek. Stévii si snadno vypěstujete i doma v květináči.
  • Žádné kalorie – Sladidlo Steviolin má nulovou energetickou hodnotu. I pokud se snažíte hubnout, nemusíte se vyhýbat sladké chuti. Denně tak lehce snížíte svůj příjem o desítky až stovky kalorií.
  • Vhodnost pro diabetiky – Toto přírodní sladidlo se doporučuje také diabetikům, kteří mají četná výživová omezení. Právě konzumace cukru při cukrovce škodí nejvíc, jelikož způsobuje zvyšování jeho hladiny v krvi. Steviolin žádné negativní dopady nemá.
  • Tepelná stabilita – Ani při zahřátí se vlastnosti Steviolinu nijak nenaruší. Dá se tedy využívat nejen ve studené kuchyni, ale i při vaření, pečení a do horkých nápojů.
  • Výhodná cena – Ačkoliv za jedno balení Steviolinu zaplatíte více než za balení cukru, cena je mnohem výhodnější. Steviolin totiž sladí až 300x více než cukr.
  • Všestranné využití – Jelikož je sladidlo Steviolin dostupné v několika formách, dá se s ním pracovat opravdu rozmanitě. Kapky, tablety i prášek jistě najdou využití při přípravě pokrmů i nápojů.